Nyköpings vandrarhem

Vill du bo bekvämt, centralt och billigt? Då passar Nyköpings vandrarhem perfekt. Ett boende som det är lätt att ta sig till oavsett du kommer med tåg, buss eller flyg. Dessutom bara några minuters gångväg från centrum.

Nyköpings vandrarhem har i många avseenden mycket av de klassiska egenskaperna för ett vandrarhem. Se därför till att ha lite koll på vad du bör tänka på innan din vistelse.

Boende och priser

Vid bokning ges en portkod som både används för att komma in och för att checka in. Incheckningen kan genomföras tidigast klockan 13. Välj mellan att boka rummen som enkel- eller dubbelrum och välj om du själv vill städa efter dig eller om du hellre betalar en mindre summa för att personal ska göra detta.

Det billigaste alternativet är däremot att sova i flerbäddsrum. Kostnaden för detta är knappt hälften mot att ha eget rum. Lakan kan hyras på plats.

Bekvämligheter

Alla gäster har tillgång till vandrarhemmets Wi-fi vilket är gratis att utnyttja. I de gemensamma utrymmena finns möjlighet att umgås med de andra gästerna i exempelvis ett komplett kök som är utrustat för självhushåll. Någon mat serveras alltså inte på vandrarhemmet men man kan köpa med sig mat och förvara det i kylskåpet eller skafferiet i köket.

Önskar man köpa mat finns däremot flera restauranger bara några minuters gångväg från vandrarhemmet. Tack vare att vandrarhemmet ligger så centralt har man tillgång till större delen av stadens restaurangutbud.

Hitta hit

Nyköpings vandrarhem ligger på Brunnsgatan 4.

Flyg – Ta flyget till Skavsta flygplats. Därifrån kan lokalbussen tas vilket tar ca 15 minuter.

Buss – Åker du till vandrarhem med buss kommer du mycket nära på en gång. Från busshållplatsen tar det maximalt 5 minuter att gå till vandrarhemmet.

Tåg – Från tågstationen går du till vandrarhemmet på 15 minuter.

Bil – Kommer du söderifrån via E4:an, sväng av vid trafikplats Kungsladugården in på väg 53. I den rondell där väg 53 svänger av till höger, åk istället rakt på Västerleden. Efter ca 1km, sväng in höger på Järnvägsgatan. Denna gata kommer byta namn till Hamnvägen. I andra rondellen, ta vänster in på Brunnsgatan där vandrarhemmet ligger på nummer 4.