Öppna landskap

1004929-cottages

Vackra får

3603183-curious-sheep (1)

Små fiskebyar

34391-old-houses

Vandrarhem på Öland

Oavsett vad du ska besöka på Öland på sommaren, är cykeln ett vinnande transportmedel. Ölands öppna landskap och cyklingsbara vandringsleder ger dig en perfekt cykelsemester. Ta med dig din resepackning och gör paus på Ölands vandrarhem över natten. Har du ingen egen cykel, är det lätt och populärt att hyra cykel för dina turer. Vandringslederna tar dig över Öland till fots och gör resan till ett extra äventyr.

Med många charmiga och mysiga gästhamnar kan du promenera och njuta av dagens glass medan du hör måsarnas tjut och färjornas tutor. Ta in sommarens alla intryck som Öland har att ge dig.

Borgholms slott är ett besöksmål högt på listan av måsten. Här kan du följa slottets historia och ta del av fynd som gjorts på dess område. En trappa upp kan du skåda ut över slottsalvaret som är en av Ölands kanske bästa utsikter.

Vad finns det för vandrarhem?

På Öland finns ett rikt utbud av olika typer av boenden. Testa att campa vid stranden i samband med de populära vattensporterna, checka in på ett bekvämare hotell eller bo i en mysig stugby. Matcha ditt vandrarhem med ditt behov och dina önskemål för just din resa.