Närheten till havet

havethalvö320x140

Skåne

001

Turning Torso

53363-turning-torso

Vandrarhem i Malmö

Hitta ditt personliga, mysiga vandrarhem i Malmö. Om man korsar Öresundsbron över till Sverige är Malmö den första staden man möter när man kommer från Danmark. Bron binder ihop Sverige och Danmark och bildar Öresundsregionen.

Malmö är Sveriges tredje största stad efter Stockholm och Göteborg. Med Sveriges största högskola med ca 25 000 studenter, är så mycket som hälften av Malmös invånare under 35 år, vilket gör det till en ung stad. Under sommaren bjuder Malmö på fri scenkonst, som teater, dans och musik. Passa på att upptäcka den kulturella sidan av staden och kombinera även ihop till en weekend med ett besök till Köpenhamn över dagen! Med den långa anslutande kuststräckan har du nära till havet.

Vad kan man göra i Malmö?

Malmö som storstad har många trevliga restauranger och caféer. I området "Möllan" möter du en bred kulturell mångfald där du kan njuta av mat och shopping från världens alla hörn. Detta gör "Möllan" till kulturens mecka i Malmö och är väl värt en visit. Fördelen med Malmö som storstad är att du även får motsvarande många alternativ på vandrarhem. Du kan lätt hitta något som passar din budget, med rätt läge i stan. Hitta ditt billiga och bekväma vandrarhem i Malmö och gör dig redo för ditt besök!