Norrsken

midnattsol

Vackra berg

677626-lapporten-1

Renar

395600-deer

Vandrarhem i Lappland

Lappland är landskapet som associeras med stora avstånd och ytor. Självklart ligger det även något i det. Som Sveriges största landskap högst upp i inlandet i norr, är befolkningstätheten bland de lägsta i Sverige.
Med resmål som Sveriges högsta punkt Kebnekaise söker sig äventyrsfulla resenärer hit varje sommar. Under sommarhalvåret strömmar turister hit för att uppleva midnattssolen. Se solen vända vid horisonten med egna ögon! Ett annat naturfenomen som lockar Lapplands besökare är det världskända norrskenet. Med skimrande färger över himlen ser man vad naturen kan åstadkomma när den överraskar som mest.
På vintern kan man välja och vraka bland vinteraktiviteter som hundspannsåkning. Efter kyliga dagar ute på fjällen finns det inget bättre än att komma tillbaka till sitt mysiga varma vandrarhem.

Vad finns det för vandrarhem i Lappland?

I Lappland hittar du ditt vandrarhem oavsett om du besöker Kiruna, Abisko, Sorsele eller Björkliden. Med flera utspridda alternativ kan du hålla avstånden uppe bland fjäll och stora vidder på en rimlig nivå. Kika på kartan för att få en bild av var våra vandrarhem befinner sig.

Välkommen på äventyr i Lappland!