Långa sandstränder

345789-tylosand-fran-hogsanddyna

Vackra solnedgångar

784749-the-brdige

Varbergs kallbadhus

11120040-varbergs-kallbadhus-2

Vandrarhem i Halland

I Halland hittar du mycket att se och göra. Det omtalade shoppingmeckat Gekås Ullared är ett modernare resmål, som får besökare från hela Sverige att besöka Halland och ibland stanna över flera dagar. När du shoppat klart kan du ta dig an att vandra Hallandsleden. Under sommarsäsongen finns alltid spännande arrangemang och du kan ta del av allt möjligt som denna del av Västkusten har att erbjuda.

När man pratar vandrarhem längs västkusten dyker Halland snabbt upp på kartan. Halland är något av ett campingparadis och du har många härliga campingplatser med olika standarder att välja bland. I orterna Laholm, Halmstad, Falkenberg och Varberg hittar du självklart dessutom alternativ, bland stugor och lägenheter samt andra boenden som hotell där frukost är inkluderad. Oavsett vad du väljer, kan du känna att du är på semester och kan koppla bort vardagen!

Vad finns det för vandrarhem i Halland?

Fästningen i Varberg eller ett boende ute på landet vid en ladugårdsmiljö? Oavsett vad du väljer i Halland hamnar du nära en badplats, och det passar utmärkt. Västkusten har några av Sveriges finaste stränder som man kan tillbringa flera semestrar på.

Välkommen till Halland!