Visby Ringmur

9120254-ringmuren

Små fiskebyar

3566914-seaside

Raukar

6244231-rauk-siluett

Vandrarhem på Gotland

Gotland är en ö i Östersjön som ligger ungefär 100 km bort från dess tillhörande fastland, Sverige. Gotland är även tillsammans med de närliggande öarna runtomkring ett landskap och kommun. Ön får absolut mest besökare under sommaren, då turismen och livet på Gotland blommar ut. Visby, som är den enda större orten på ön, gästas under sommaren av bland annat Almedalsveckan, som är Sveriges största event och forum inom politiken och näringslivet varje år. Medeltidsveckan är ett annat årligt event som lockar turister från hela Europa. Man tar sig lättast till Gotland med färja, men även flyg är även smidigt för den sjösjuka resenären.
Gotland bjuder på en natur som skiljer sig från övriga Sverige, tack vare sitt isolerade läge. Detta kan för dig som besökare ge en känsla av att vara utomlands på sommaren, speciellt på grund av de välkända stenformationerna som kallas för raukar. Gotland bjuder på unik miljö, kultur och likaså vandrarhem.

Vad finns det för vandrarhem på Gotland?

Är det sommaren då camping står högt på agendan? Gotland är perfekt för alla sorters camping. På denna sommardestination nummer ett för många svenskar finns alla typer av stugor och vandrarhem, nära strand och hav. Besök även näraliggande mindre öar som Fårö där du också kan hitta boenden för din semester.